Serwer:Grenel është një “budalla”

Analisti i njohur amerikan Daniel Serwer duke folur për të dërguarin e ish presidentit amerikan Donald Trump për dialog, Richard Grenel, tha se ai ndikoi në përmbysjen e qeverisë së Albin Kurtit vitin e kaluar dhe e quajti atë “budalla”,duke folur për RTV “Dukagjini”.

“Grenel nuk e pëlqen Kurtin, sepse ai këmbënguli në reciprocitet në marrëdhëniet me Serbinë, megjithëse ai gjithashtu tregoi një farë fleksibiliteti për sa i përket doganave. Grenel është budalla. Ai punoi shumë për të hequr Kurtin nga posti i kryeministrit herën e kaluar. Megjithatë, kjo e ndihmoi Kurtin të arrinte një fitore të madhe, ”tha Server.

/Përgatitur nga proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close