Ashkalinjtë i japin përkrahje Kurtit dhe Osmanit

Kryetari i Partisë së Ashkalinjëve për Integrim, Qazim Rrrahmani ka shprehur gatshmërinë për votimin e qeverisë Kurti dhe Vjosa Osmanit si presidente.

Rrahamani pas takimit konsultues me Kurtin e Osmanin tha se kanë parashtruar edhe kërkesën për të qenë edhe pjesë e ekzekutivit.

"Partia e Ashkalinjëve për Integrim shprehë gatishmërinë tonë për formimin sa më të shpejtë të institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 14 shkurtit, qoftë ajo për qeverinë, ashtu edhe për presidentin. PAK ka shpreh edhe kërkesat e saja para qeverisë që do të jemi pjesëmarrës, nuk kemi pas kushte, por kemi shpreh gatishmërinë për të qenë pjesëmarrës në qeverinë Kurti sepse ne e kemi një deputet dhe dëshirojmë që komuniteti jonë të jenë në qeveri për t'i shërbyer sa më mirë atij", tha ai.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close