Emilia Rexhepi pritet në takim nga Osmani dhe Kurti

Pas takimit me përfaqësues të komunitetit turk të Kosovës, i pari i LVV-së Albin Kurti dhe u.d e presidentes Vjosa Osmani kanë pritur në takim përfaqësues nga komuniteti boshnjak, përfaqësuar nag Emilia Rexhepi e Partisë së Re Demokratike.

Gjatë tërë ditës Osmani dhe Kurti do të takohem me përfaqësues të komuniteteve joshumicë për tu konsultuar për formimin e institucioneve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close