Sot nis testimi i inteligjencës për rekrutët e FSK-së

Më 18 dhe 19 mars mbahet testimi i inteligjencës dhe njohurive të përgjithshme për rekrutët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes dhe Sigurisë së Kosovës.

Ministria ka bërë të ditur se testimi do të mbahet në pesë kazerma të qyteteve të ndryshme.

“Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës, se Bordi Përzgjedhës ka vendosur që testi i Inteligjencës dhe Njohurive të Përgjithshme të mbahet më 18.03.2021 dhe 19.03.2021 në pesë kazermat e FSK-së: ‘Adem Jashari’ Prishtinë, ‘Skënderbeu’ Ferizaj, ‘Ushtarët e NATO-s’ Istog, ‘Minatori’ Mitrovicë dhe kazerma ‘New Born’ në Gjilan”, thuhet në njoftim.

Në ditën e testimit kandidatët duhet të kenë vete fletë dëshminë e aplikimit (numri unifikues personal), letërnjoftimin ose pasaportën si dokument identifikimi.

Po ashtu, Ministria e Mbrojtjes ka kërkuar nga kandidatët të paraqiten 15 minuta para kohës së orarit të publikuar, të kenë maska mbrojtëse kundërCOVID-19, dhe se gjatë testimit nuk lejohen telefonat, orët e mençura, kalkulatorët dhe çdo pajisje tjetër digjitale.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close