Ben Meir kërkon nga SHBA dhe BE të reagojnë ndaj Vuçiqit

Eksperti amerikan Alon Ben Meir kërkon nga SHBA dhe BE të reagojnë ndaj presidentit serb, Aleksandar Vuçiq ku Kosovën e paraqet pjesë të Serbisë.

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq të enjten publikoi një fotografi të hartës së Kosovës me flamurin e Serbisë në të.

Për këtë ka reaguar eksperti amerikan, Alon Ben Meir duke thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës por edhe Bashkimi Evropian duhet të dënojnë provokimin e Vuçiqit.

Ai madje thotë se presidentit i ShBA-së duhet të dërgojë mesazh të qartë tek presidenti i Serbisë se pavarësia e Kosovës nuk do të jetë më kurrë subjekt diskutimi.

“SHBA-të dhe BE-ja duhet ta dënojnë provokimin e Vuçiqit. Presidenti i SHBA-së duhet të dërgojë mesazh të qartë tek Vuçiq se pavarësia e Kosovës nuk do të jetë më kurrë subjekt diskutimi”, ka shkruar Alon Ben Meir në “Facebook.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close