“Plakat”zbardhin Kosovën!

Kur pritej pranvera që po trokiste në portat tona,”Plakat”,morën situatën meteorologjike në dorë dhe na i rikthyen dimrin në formën më fortë.Temperaturat ranë dukshëm,netëve në minus dhe në ditët zyrtare të ardhjes së stinës së luleve ,fushat nuk lulëzuan por zbardhuan.

Sot 21 mars ,Kosova po përjeton reshje të dendura të borës.Edhe në Gjilan ajo ka lënë banorët pak në habi.Ata prisnin ditë më të ngrohta,por me sa po prognozohet ata duhet të presin edhe një kohë derisa të mos kemi nevojë për ngrohës alternativ të diellit.

/Xh.Arifi/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close