Vaksinohen sot 200 bluza të bardha të Kosovës

ATSH/ Në Kukës ka vazhduar sot vaksinimi i grupit të dytë prej 200 bluzash të bardha të Kosovës.

Kryeministri Edi Rama ndau foto nga procesi i vaksinimit të bluzave të bardha të Kosovës, ndërsa u shpreh: “Jena 1 Shqipëri-Kosovë”.

Në Kukës nis dje vaksinimi antikovid për 500 mjekët dhe infermierë të spitaleve të Kosovës duke u siguruar edhe një mbrojtje më të mirë atyre që i shërbejnë pacientëve.

Vaksina antikovid po injektohet te mjekë dhe infermierë të gjithë sistemit shëndetësor në Kosovë, ata të vijës së parë, por edhe të spitaleve të tjera, jo vetëm të Prishtinës.

Në planin kombëtar të vaksinimit janë përfshirë edhe mjekë të urgjencave, reanimacioneve, të vijës së parë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close