Raquel Welch,nuk do ta besoni sa vjeçe është ajo

Raquel Welch, një aktore amerikane dhe model modele e njohur, është 80 vjeç dhe duket jo më e madhe se 50 vjeç.

Edhe pse kishte disa operacione plastike, Raquel Welch e mbështeti bukurinë e saj me masë dhe shije, duke mbajtur konturet e fytyrës.

Ajo gjithmonë është konsideruar si një bukuri e Hollivudit, sepse kishte tipare perfekte të fytyrës, dhëmbë të bukur dhe kthesa të mrekullueshme. Ajo nuk e ka humbur sharmin e saj gjatë viteve dhe edhe pse është në dekadën e saj të nëntë të jetës, ajo përsëri duket e mrekullueshme.

Raquel është martuar katër herë dhe ka dy fëmijë, të cilët janë në të pesëdhjetat. Të gjithë janë të interesuar për sekretin e rinisë së saj dhe ata janë gjithmonë të interesuar jo vetëm për projektet në të cilat ajo punon, por edhe se si ajo arrin të duket kaq bukur.

Ajo është edhe fituese e Golden Globe.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close