Kryeministri Kurti merr urim nga Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Arta Rama-Hajrizi ka uruar Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Në urim thuhet se Gjykata Kushtetuese pret bashkëpunim të ndërsjellët në forcimin e mëtutjeshëm të sundimit të ligjit dhe në mbrojtjen e kushtetutshmërisë në vend.

“Më lejoni t’ju shpreh urimet më të sinqerta me rastin e zgjedhjes tuaj Kryeministër i Republikës së Kosovës, një moment ky me rëndësi të veçantë për ju dhe qytetarët e vendit. Uroj shumë që nëpërmjet vizionit dhe programit tuaj qeverisës të arrini të konsolidoni edhe më tej të arriturat e deritanishme të vendit tonë, në përpjekjet e vazhdueshme për zhvillim demokratik dhe prosperitet. Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës dhe unë personalisht, e mirëpresim bashkëpunimin e ndërsjellë në forcimin e mëtutjeshëm të sundimit të ligjit dhe në mbrojtjen e kushtetutshmërisë në vend. I nderuar Kryeministër, shfrytëzoj rastin t’iu shpreh konsideratën time më të lartë dhe t’iu uroj suksese në detyrat e rëndësishme që keni përpara”, thuhet në urim.

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close