Ministrja Haxhiu: Kosova do të bëhet shtet i së drejtës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, duke uruar Blerim Sallahun për postin e ri si zëvendësministër në këtë institucion, ka njoftuar se shumë shpejt do të nis puna me grupet punuese lidhur me projektligjin për veting.

Ajo tha se po ashtu do të fillohet puna edhe për projektligjet për konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme dhe Institutin për krimet e kryera gjatë luftës në Kosovë.

Shumë shpejt nisim punën me grupet punuese lidhur me projektligjin për veting, konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme, Institutin për krimet e kryera gjatë luftës në Kosovë dhe shumë çështje të tjera!

Kosova do të bëhet shtet i së drejtës!”, ka shkruar ajo.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close