Kryeministri M.V.Zaev letër urimi kryeministrit Kurtit: Do të sigurojmë progres të mëtejshëm

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev i ka dërguar një letër urimi kryeministrit Albin Kurti.

Në letrën e publikuar nga Zyra e Kryeministrit, Zaev ka shprehur dëshirën për një takim sa më të shpejtë me Kurtin.

“Është kënaqësia ime e veçantë të shpreh urimet e mia të sinqerta për rizgjedhjen tuaj  kryetar i Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe t’ju uroj suksese në kryerjen e këtij funksioni të përgjegjshëm”, thuhet në letër urim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close