Eurovisioni me numër të kufizuar të audiencës

Këtë vit, Eurovisioni në Rotterdam do të ketë pjesëmarrës në numër të kufizuar.

E gjithë kjo shkaku i pandemisë dhe masave ndaj Covid-19.

Organizatorët e Eurovision kishin thënë në shkurt se do të kishte disa ngjarje të distancuara nga shoqëria, por nuk specifikuan nëse do të lejohej një audiencë e drejtpërdrejtë.

Performancat do të jepen nga 39 vende pjesëmarrëse dhe fansat do të duhet të kenë testin që kanë rezoltuar negativ tpër të marrë pjesë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close