Kuvendi miraton formimin e 14 Komisioneve Parlamentare

Me 99 vota pro miratohet vendimi për komisionet parlamentare, si pjesë e rendit të ditës

Me 99 vota pro, asnjë kundër dhe një abstenim është miratuar vendimi për t’i pasur 14 komsione parlamentare në Kuvendin e Kosovës.

Kjo ka qenë pikë e rendit të ditës për shqyrtimin e propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close