Deputetja e PDK-së Adelina Granica,voton presidenten dhe kalon në radhët e Vetëvendosjes

Në seancën për votimin e presidentit, në raundin e dytë ka marr pjesë edhe deputetja nga radhët e PDK-së, Adelina Granica.

Pas raundit të parë deputetja e PDK-së, Adelina Grainca ka hyrë në sallë bashkë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Sipas njoftimeve mediale dhe reagimit nga PDK,z.Grainca ka kaluar n radhët e Vetëvendosjes.

Në komunikatën e Partisë Demokratike,është konsideruar si tradhëti votimi i Adelina Graincës për presidenin-en,dhe me këtë është njoftuar edhe përjashtimi nga të gjitha strukturat e PDK-së./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close