Aktorja amerikane,Olsen:Mos e vizitoni Serbinë,ata nuk kanë histori e vodhen atë nga të tjerët

Se serbet nuk kanë një histori të tyren,por edhe atë që pretendojnë si të tyren,e kanë të vjedhur nga/përvetsuar nga popujt përreth dhe nga ata që i kanë robëruar,e kanë kuptuar edhe të huajt që u bie të qëndrojnë në këtë vend ballkanik.

Aktorja amerikane Elizabeth Olsen dha një intervistë për emisionin “Keeping Secrets”,ku foli për xhirimin e një filmi në Serbi. Në një nga deklaratat, ajo tha se “nuk ka asnjë arsye që dikush të vizitojë Serbinë”, si dhe se “nuk ka asgjë unike serbe në Serbi, sepse ata kanë vetëm trembëdhjetë vjet që egzistojnë”.

“Në fakt, nuk ka asgjë unike serbe, sepse ata kanë qenë vetëm për rreth 13 vjet vendi i tyre . Ata nuk kanë asgjë të tyren, ata thjesht marrin nga ata që morën vendin e tyre në një moment,” tha ajo në një intervistë, duke shtuar se “nuk ka asnjë arsye që dikush të vijë në Serbi”.

Ajo tha se kishte filmuar në Serbi për dy muaj, dhe se ishte e lirë vetëm të Dielën, dhe se më pas kishte mundësinë të njihte vendin dhe kulturën serbe.

/përgatirtur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close