Çokollata është e mirë për zemrën tuaj

Duket se çokollata e zezë zvogëlon sasinë e kolesterolit që vendoset në arterie. Një studim vëzhgues i 470 burrave të moshuar zbuloi se kakaoja zvogëloi rrezikun e vdekjes kardiovaskulare me 50 për qind gjatë një periudhe 15-vjeçare.

Kuptohet që kjo çokolatë duhet e zezë dhe të jetë të paktën 72 për qind  kakao solide./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close