917 pacientë të hospitalizuar nga coronavirusi

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme sipas raportit të punës për datën 7 prill 2021, janë duke u trajtuar 917 pacientë.

Në njoftim thuhet se 757 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 61 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 734 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 374 pacientë:

329 të konfirmuar me Sars Cov-2

15 në gjendje të rënduar

319 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 115 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësia Sportive), 85 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 59 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 79 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 12 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 19 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 543 pacientë:

428- të konfirmuar pozitivë

21- në gjendje të rënduar shëndetësore

415- me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 112 pacientë

Spitali i Gjakovës, 87 pacientë

Spitali i Pejës, 90 pacientë

Spitali i Gjilanit, 110 pacientë

Spitali i Ferizajt, 67 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 48 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 29 pacientë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close