Zëvendësministrat e qeverisë së Albin Kurtit

Kryeministri Kurti ka emëruar 15 zëvendësministra deri sot.

Të martën, kryeministri Albin Kurti ka emëruar edhe katër zëvendësministra.

Dukagjin Popovcin e ka emëruar zëvendësministër të Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Shemsi Sylën, zëvendësministër të Mbrojtjes, Linda Çavdarbashën, zëvendësministre të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Imri Demelezin, zëvendësministër të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Deri tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 15 zëvendësministra.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close