Ambasada amerikane: Miqësia dhe përkushtimi për Kosovën nuk është lëkundur

Zyrat e përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, më 8 prill të vitit 2008 ishin kthyer në Ambasadë.

Në një njoftim të Ambasadës së SHBA-së në Kosovë thuhet se vendndodhja e përfaqësuesve mund të ketë ndryshuar por se miqësia dhe përkushtimi për Kosovën nuk është lëkundur kurrë.

“13 vjet më parë, më 8 Prill 2008, pasi Kosova fitoi pavarësinë e saj, zyrat tona u bënë Ambasadë. Teksa emri, vendndodhjet dhe ndërtesat tona mund të kenë ndryshuar, miqësia dhe përkushtimi ynë për Kosovën dhe kosovarët nuk është lëkundur kurrë”, shkruhet në njoftimin e Ambasadës në rrjetin social Facebook.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close