Policia apelon qytetarët për respektimin e masave

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë se dënimet për ata që nuk i respektojnë nuk do të ndalen, dhe çdo ditë janë duke u shqiptuar gjoba.

Policia e Kosovës apelon te të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës të respketohen masat e Qeverisë për parandalin e përhapjes së koronavirusit.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë se dënimet për ata që nuk i respektojnë nuk do të ndalen, dhe çdo ditë janë duke u shqiptuar gjoba.

“Për këtë arsye apelojmë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat pasi është interes i shëndetit publik, ndaj tyre që nuk i respektojnë këto masa do të shqiptojmë dënime. Është një numër i madh i gjobave që janë shqiptuar, por përveç saj kemi aplikuar edhe masat e dhënies së vërejtjes”, shprehet Kelani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close