Netanyahu: Lufta kundër Iranit është një detyrë

ATSH-DPA/ – Lufta kundër Iranit dhe metastazave të tij është një detyrë, pasi një situatë, ashtu siç është sot nuk mund të jetë domosdoshmërisht nesër, deklaroi kryeministri izraelit, Benyamin Netanyahu.

Netanyahu komentoi pas asaj që ndodhi në uzinën e pasurimit të uraniumit në Natanz, në Iran, dhe që disa media ia kanë atribuar shërbimeve sekrete Mossad.

“Ne jemi sigurisht një fuqi rajonale ,por në një farë mënyre edhe globale”, shtoi Netanyahu i cili foli me shefat e sigurisë gjatë një takimi për Ditën e Pavarësisë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close