Qeveria ia ndalon hyrjen Petkoviq-it në Kosovë

E ashtuquajtura Zyre Serbe për Kosovën ka njoftuar se institucionet në Prishtinë i janë përgjigjur negativisht njoftimit të shefit të kësaj zyreje, Petar Petkovic për ta vizituar Kosovën sot dhe nesër.

E ashtuquajtura Zyre Serbe për Kosovën ka njoftuar se institucionet në Prishtinë i janë përgjigjur negativisht njoftimit të shefit të kësaj zyreje, Petar Petkovic për ta vizituar Kosovën sot dhe nesër.

Nga kjo zyre thonë se qëllimi i vizitës ishte për të takuar popullatën serbe dhe për të biseduar me ta.

“Është e qartë që qeveria e re në Prishtinë do të përdorë çdo justifikim të mundshëm, përfshirë situatën me virusin korona, për të imponuar një politikë antiserbe të barrierave dhe ndalesave”, thuhet në njoftimin e të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën”, raporton Tanjug.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close