Me vendimin e Qeverisë rihapen edhe konviktet

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt, në të cilën ka marrë vendim për miratimin e masave të përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID–19, në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës si dhe ka miratuar disa vendime nga fushat e përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore.

Në vendimin e ri, hiqet vendimi i mëparshëm që Qendra e Studentëve të jetë e mbyllur.

Qendra e Studentëve kishte njoftuar se me qëllim të parandalimit të infeksionit Corona Virus COVID-19, në bazë të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës me Nr.01/07, ka marrë vendim për mbylljen e konvikteve dhe mensës së studentëve.

Mirëpo, Qeveria ka marrë vendim që të lejoeht kthimi i studentëve nëpër konvikte me kushtin e mëhershëm që të jetë vetëm një person në një dhomë.

Ky është neni i ri në vendimin e Qeverisë që tregon për hapjen e konviktit.

15.    Konviktet lejohet të punojnë sipas rregullit një student në një dhomë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close