Qeveria vendosë për hapjen e institucioneve publike dhe private të arsimit.

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për masat e reja kundër Covid-19.

Sipas këtij vendimi, janë hapur institucionet publike dhe private të arsimit.

“Institucionet publike dhe private të arsimit të vazhdojnë aktivitetin e tyre në mënyrë të rregullt sipas udhëzuesit të përkohshëm për aplikimin a masave për parandalimin dhe luftimin e COVID – 19 në institucionet e arsimit të të gjitha niveleve”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close