​Kurti dhe Mehaj takim njohës me kreun e KFOR-it

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti së bashku me ministrin e Mbrojtjes Armend Mehaj janë pritur sot në takim nga komandanti i KFOR-it gjeneralmajori Franco Federici në selinë e KFOR-it në Prishtinë.

Takimi u zhvillua në formë të drekës së punës me qëllim të njohjes dhe prezantimit me njëri-tjetrin.

Në takim u bisedua rreth bashkëpunimit midis Qeverisë së Kosovës dhe KFOR-it, situatën aktuale të sigurisë dhe stabilitetin institucional, njofton Qeveria e Kosovës.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close