Qeveria ndan 5 milionë euro për mjekët dhe policët

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është marrë vendim që të ndahen pesë milionë euro për policët dhe mjekët që janë angazhuar në luftën kundër koronavirusit.

Gjithashtu për bizneset dhe gastronominë janë ndarë gjashtë milionë euro.

Në total janë ndarë 11 milionë euro, pse milionë për zyrtarët policorë dhe mjekët të cilët kanë  qenë të angazhuar për të zbatuar masat kundër COVID-19, ndërsa 6 milionë për bizneset e gastronominë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close