‘The Simpsons’ ,The End?

homer-end-is-near

Sa njerëz në botë që janë në të njëzetat do të mund ta paramendonin që nuk do të mund ta shihnin serialin e njohur amerikan ‘The Simpsons’?!Kjo është një seri shumë e popullarizuar jo vetëm në SHBA e me të cilën janë rritur shumë persona që janë në vietet vona të njëzetave.Duke ditë që aktualisht ky serial është në sezonin e 27 pa ndërprerë dhe në “prime Time”.Edhe pse dihet se ky serial është porositur edhe për sezonin e 28,ditët e fundit të serialit po afrohen.

Edhe pse sezoni i 30 është temë,showrunner Al Jean i tha Hollywood Reporter se:

“”Është krejt e mundur që ne nuk duhet të kalojmë nëpër negociaten e tërë për të 30-tën. Unë nuk do të isha habitur në qoftë se ato ndalojnë në të 28, por bast im është të paktën 30. Por…”.

Pra ky nuk do të thotë se ky do jetë fundi definitiv.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close