Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Valerij Spiridonov njeriu i parë që do i transplantohet koka

ekipa Kinezo – Italiane po përgatiten të bëjnë transplantimin e parë të kokës së njeriut.
Operimin do ta kryejnë italiani Sergio Kanavaro dhe kolegu i tij Ren Siaoping.

0kkk
ata thonë se nëse gjithçka shkon sipas planit athere do të kryhet deri në vitin 2017
Ren thotë se :operacioni me procedurë komplekse do duhej të bëhej në universitetin e Harbinit.
Pacienti i lajmruar për këtë operacion është Rusi Valery Spiridonov .I cili vuan nga sëmundja Verdnig-Hofmanov e i cili është edhe i palëvizshëm.

dd
Megjithëse akoma nuk dihet se nga kush do merret organi si donacion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close