Ja cilat passporta janë më të mirat dhe cilat më të këqiat në botë

Ja cilat passporta janë më të mirat dhe cilat më të këqiat në botë,gjithnjë sipas numrit të vendeve që lejojnë hyrje pa viza!
E ku është Kosova gjegjësisht vlefshmëria e dokumentit të saj për udhëtim.Është në radhen (po ja qëlluat) e vendeve me pasportë më të keq në botë.Së bashku me Sudanin Jugor dhe jemenin!

passports

Passportat më të mira në botë

 

 1. Germany — 177
 2. Sweden — 176
 3. Finland, France, Italy, Spain, UK — 175
 4. Belgium, Denmark, Netherlands, U.S. — 174
 5. Austria, Japan, Singapore — 173
 6. Canada, Ireland, Luxembourg, Norway, Portugal, South Korea, Switzerland — 172
 7. Greece, New Zealand — 171
 8. Australia — 169
 9. Malta — 168
 10. Czech Republic, Hungary, Iceland — 167
 11. Slovakia — 165
 12. Liechtenstein, Malaysia, Slovenia — 164
 13. Latvia — 163
 14. Estonia, Lithuania — 162
 15. Poland — 161
 16. Monaco — 160
 17. Cyprus — 159
 18. San Marino — 156
 19. Chile — 155
 20. Hong Kong — 154

Passaportat më të këqia në botë

 1. Liberia — 43
 2. Burundi, North Korea, Myanmar — 42
 3. Bangladesh, Democratic Republic of Congo, Lebanon, Sri Lanka — 39
 4. Kosovo, South Sudan, Yemen — 38
 5. Eritrea, Ethiopia, Iran, Nepal, Palestinian Territory, Sudan — 37
 6. Libya — 36
 7. Syria — 32
 8. Somalia — 31
 9. Iraq — 30
 10. Pakistan — 29
 11. Afghanistan — 25
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close