Mezi që i mbolli dikush,E tjetri i theu!!


  • Jo kushedi se çfare bëri shteti;ata që udhëheqin me të, por edhe kur bëjnë diçka për të mirën e infrastruktures apo të mirën e përgjithshme që rregullon standardin e përgjithshëm jetsorë të këtij njeriu tonë të traumatizuar e të lodhur,del dikush,një “burrë i fortë” e e qet në kokerr të shpinës ,me u shprehë popullorçe.E sikur iu ka dukur dikujtë se e kanë bërë betin këta të komunës-Gjilanit kur kan mbjellë një sërë fidanesh sipër rr.Skifter Arifi në atë pjesë ku i thonë12074806_1678685352369024_6069374736380613324_n

”Bregu i Djegur” (e që është përkthim brutal i emërtimit të ma parshëm nga koha e jugosllavisë; “Perzen Breg” e edha këto kanë filluar të i shkatërrojnë.Këtë verë ,më heret kur ishte thatësi dikush i kish vu zjarrin barit të tharë,edhe pse është e ndalluar,e që më pastaj të marrin flakë edhe ca nga këta drunjët e mbjellur për rreth.Dhe disa nga ta kishin pësuar djegëje bukur të madhe sa që menduam se nuk do i shpëtonin pasojave dhe do thaheshin.Por për qudi ata morën veten dhe u ringjallen.Mirpo nuk shpëtun me kaq.Tani doli dikushi që po i shkatërron.Edhe ashtu ambienti i ndotur,bërllogu e që s’merret askush me të e biles edhe i kontribojnë shëmtisë e edhe të shkatërrohen edhe ato pak punë të mira !!!

12065500_1678685375702355_4750924457708187304_n

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close