Tiketa çmimi të pazakonta,në marketet tona!!

Tiketa çmimi të pazakonta,në marketet tona!!

Në marketet tona ndodhë edhe kjo.Ngritet çmimi i një malli dhe atë në diku 4 fish ma të madh se sa që ishte.Nga 1,70 në 7,50!!


12092475_480627915440624_1804097648_n

Jo në të vërtetë,ishte një gabim i punonjësve të marketit ETC të cilët kanë ngatërruar njëshin me shtatën,ose një shaka se s’ka një mundësi logjike tjetër.Në fakt ishte një tiketë e vendosur në mesin e të tjerave të të njëjtit asortiman që i kishin ulur çmimin,për një zbritje simbolike,peshqirave!Nuk e di se si nuk e kishin hetuar ata të marketit por në sy biente …

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close