Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Brouchkov;shkencëtari rus që pretendon se ka gjetur formulën e jetës së përjetshme


b3916d1b92175702e8c2deb056556f1f

 • Shumica prej nesh do të kishin dëshiruar që çelësi për të jetuar përgjithmonë të gjendet tani në kohen kur ne jetojmë.Dhe ajo edhe po ndodhë -sipas një shkencëtari rus.
  Anatoli Brouchkov llogarit se ai ka gjetur çelësin për jetën e përjetshme – por në mënyrë egoiste ai nuk do të le pjesen tjetër prej nesh ta përdorim në veten tonë .
  58 -vjeçari ka injektuar veten me baktere – dhe jo kushedi se çfare lloji bakterie të vjeter, por një që është 3.5 miliardë vjet e vjetër .
  Baktereia e lashtë , Bacillus F , është gjetur në Republikën Sakha , në Siberi , dhe tashmë është testuar në minj , mizat e frutave , bimë dhe qelizat e gjakut të njeriut .
  Tashmë Brouchkov , kryesues i Departamentit të shtetit Geocryology në Moskë , pretendon se tani ndihet më fit, më i shëndetshëm dhe më i fortë.
  Ai për siberian Times tha : “Kam filluar të punojë më gjatë , dhe se unë kurrë nuk kam pasur një grip në dy vitet e fundit . “

Megjithatë, Brouchkov thotë se ndërsa ai është duke shijuar të mirat , është shumë herët për ne njerëzit thjeshtë ta shijojm ndjenjën e të qenit përgjithmonë.
Ai shtoi : ” Ende ka nevojë për eksperimente . Ne kemi për të punuar për ta kuptuar si kjo baktere parandalon plakjen .
“Unë mendoj se kjo është mënyra se si kjo shkencë duhet të zhvillohet .
“Çka është Ajo që është duke e mbajtur atë mekanizëm gjallë ? Dhe si mund ta përdorim atë për përfitime vetanake tona? ”

Pics: Siberian Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close