Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

600.000 vende të lira pune në Gjermani?!


arbeit_2

Kështu të pakten njofton Croexpress.Dhe shton se vendet më të kërkuara janë:


  1. Industria metalike ( punë Metallerzeugung , METALLBEARBEITUNG , METALLBAU )
  2. Tregtisë ( Shitje )
  3. Transporti dhe Logjistika ( Verkehr und Logistik )
  4. Teknikë mekanike ( Maschinentechnik )
  5. Teknikë automotive ( Fahrzeugtechnik )
  6. Mechatronics ( Mechatronics )
  7. Electricistë ( punë Energietechnik dhe Elektrotechnik )
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close