Të fundit mbi pranimin e Kosovës në UNESCO

Të fundit mbi pranimin e Kosovës në UNESCO11986465_10153672630838086_1490414745146526050_n, të paraqitur nga Shqipëria dhe bashkë- nënshkruar nga 43 shtete , është zyrtarisht në rendin e ditës në seancën e ardhshme të Këshillit Ekzekutiv ! Ky numër rekord i mbështetësve për përfshirjen e pikës është një fillim i mirë për fushatën që do të çojë deri në zgjedhjet,gjatë konferencës së përgjithshme në nëntor .

credit :Besiana Kadare

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close