E diela në Gjilan!

Pamje nga Gjilani  – 9/13/2015

11988221_1673258472911712_7833869466249209747_n11986605_1673258536245039_1416575450493377985_n

Pamja tipike e së dieles ka fillua të hetohet edhe në Gjilan.Jo në atë masë sa në qytetet e veneve të zhvilluara por,, hetohet kjo gjë.Kafeteritë me plot njerz,era e rëndë që lëshon përrocka që kalon nëpër qender,e e cila fare nuk do egzistonte sikur të mos ishin ujërat e zeza që lëshohen në të nga qytetarët është një gjë e shëmtuar që është e pa mundur të kalosh anejpari e të mos vie për të vjellë!!Më pak njerëz rrugëve se zakonisht kur janë të stermbushura.Me shumë dyqne të mbyllura e me plot nga to të hapura.E e cila vetvetiu të thotë se sa rrespektohet ligji!Dhe me më pak njerëz korzosë ,për qudi pse mu sot kur janë të lirë,sepse ditëve të tjera kur janë ditë pune udhët e qytetit janë të stermbushura me njerëz që sillen vërdallë si dhe të tjerëve që bëjnë gjiro të pa fund……….Etj paradoxe që do ua sjellim në shkrimet e ardhme!

Xhelil Arifi

11993289_1673258456245047_5890873189496094458_n12004133_1673258486245044_2517061669722854388_n12004124_1673258436245049_69401592496253073_n12004105_1673258516245041_8331469182585971636_n

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close