Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Shëmtia që hiqet nga oborri e zbrazet në natyrë!!


Është shumë e quditshme kjo sjellje e njeriut tonë.I cili krekoset dhe mbahet si i pastërt e në fakt mbushë vendin e tijë me mbeturina .Ai i heq nga oborri i vet dhe e i derdhë në natyrën e vet.

Ndoshta mentaliteti i krijuar në shekuj nga trysnia e okupatorëve që shkelen këto troje me radhë,ka ndikuar që njeriu ynë atë që është jashta mureve të oborrit të tijë të mos e konsiderojë si pjesë të interesit të tijë sepse okupatorët shekullorë i kishin krijuar ndjejen se gjithçka që është,publike është e huaja dmth e sunduesit.Mu nga kjo ndoshta rrjedh edhe mosndiesia për pronën e përbashkët.Për atë pronë që në fakt është edhe e atijë që e dëmton e e shëmton por ja që aq i bënë!Dhe këto janë pamje të shëmtuara të bëra në udhen për Stubëll-Letnicë përtej Verbocit!!

12140701_1679249718979254_999080511824297129_n

/Proinformacion.org

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close