Gjilani të dielen dhe paradoxet e tij!!


12072684_1679649615605931_6836799406642185349_n

Ditë pushimi një nga ato të zakonshëmet.Pa shumë njerëz.Biles edhe pamjet e qenëve që shetisin ose të tillë që bëjnë dremitjen ditore mu në mes qyteti,të lirë pa i penguar kush janë po të njejtat,për vite me radhë!!Dhe shih paradoxin i cili lidhet po me qentë.Këndej i ke të tillët që lëvizin dhe shetisin të lirë kudo nëpër qytet/Gjilan e të cilët s’kan as të zonë e tyre dhe paraqesin rrezik për kalimtarët,e këndej shih tabelën përballë parkut të qytetit e cila ndalon shetitjen e qenëve pa maskë në parkun e qytetit.

12144718_1679649255605967_8413080454479238101_n   12109030_1679651348939091_1831830182546251850_n

Hmmm,po këta/qenë të cilët shetisin e flejnë ku tu vie më së miri mu në mes qyteti e në park,pa të zonë e tyre kanë maskë,apo për të tillët nuk vlenë mbishkrimi se nuk dinë ta lexojnë!Apo ku është problemi??E tërë përditshmëria Kosovare është e mbushur me paradoxe,për fat të keq!

12088500_1679649538939272_5562656208594273133_n

/Proinformacion.org

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close