Kështu do dukej viti 2000 sipas artistëve francez të fillim viteve të 1900-es!


Ja se si e mendonin në Fracë në fillim të viteve 1900 se si do dukej franca në vitin 2000.
Një shembull është “Franca në vitin 2000”.Seri e pikturash të pikturuara nga Jean-Marc Côté dhe nga artistë të tjer frëng në vitet 1899,1900,1901 dhe 1910 të cilët e pikturojnë atë se si do mund të dukej jeta në vitin 2000.

43215 6 7 8 9 10 21 imrs.php

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close