Pse ne të gjithë duhet ta hamë farën e Avocados!


Ekspertët e shëndetit në “One Green Planet” thonë se kjo është pjesë e frutave që përmban më të mirën dhe jo të tërën duhet hedhur posht. Ajo shpërthen nga antioksidantë – në të cilën gjenden më shumë se në shumicën e frutave.
Kjo nuk është e tëra. Është gjithashtu e mbushur me fibra të tretshme më shumë se shumica e ushqimeve të tjera dhe është aq e mirë për ne, që përbën 70 për qind të përfitimit ushqyesmë shumë se e gjithë avokado .

avocado
Por kushdo që ka ngrënë ndonjëherë një avokado do e dijë se fara në qendër të sajë është e fortë si guri. Pra, si do duhej ta hamë atë pa thyer të gjithë dhëmbët tonë? Plus , dhe shija e sajë që do na detyrojë ta përziejmë me shije të tjera që është një domosdoshmëri .

Më e lehtë dhe mënyra më e shijshme për ta ngrënë atë është duke e prerë atë dhe duke e grimcuar atë duke e shndrruar në pluhur për të shtuar në koktej të ëmbël frutash e perimesh në mëngjes . ose shto në ushqime të forta , për të luftuar shijen e hidhur të masës së fortë guri të farës dhe ju do të gjeni veten në një anë shumë më të shëndetshme në kohë .

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close