Thënie nga Gabriel Garcia Marquez:

“Asnjëherë mos rresht së qeshuri, as kur je i/e merzitur, dikush mund të bjerë në dashuri më të qeshurën tënde.”

“Ti mund të jesh thjesht një njeri më shumë në këtë botë, por për dikë, je vetë bota.”

“Vjen gjithmonë mëngjesi dhe jeta na jep prapë mundësinë t’i bëjmë gjërat si duhet.”

“Ndoshta Zoti do që ti të takosh disa njerëz të gabuar përpara se të takosh të duhurin, kështu që t’i jesh mirënjohës.”

“Mos qaj sepse erdhi fundi. Buzëqesh sepse ndodhi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close