Prishtina dhe Beogradi e kanë konfirmuar se do ta zbatojnë marrveshjen e përbashkët për pranimin e diplomave

Sipas shërbimit të jashtëm politik të bashkimit Europin,Prishtina dhe Beogradi e kanë konfirmuar se do ta zbatojnë marrveshjen e përbashkët për pranimin e diplomave akademike profesionale.

Bisedimet

Diplomat,sipas marrveshjes,do ti certefikojë organizata të cilën e zgjedhë BE,pas së cilës kërkesën për pranim do të mund të bëhej në institucionet relevante të Kosovës dhe të Serbisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close