Admirali kroat ,Losho:Një pjesë e Serbisë është tokë kroate

Nga Kroacia sërish vjen një “Përshëndetje” kroate për nacional-fashizmin serb.Admirali kroat në pension ,Davor Domazet- Losho ka shokuar serbet duke deklaruar se një pjesë e Serbisë,e Malit të Zi si dhe e tërë Bosnia i takojnë Kroacisë.

“Kjo nuk ka asnjë lidhje me Luftën e Dytë Botërore, por dihet që e tërë Bosnja dhe Hercegovina është në të vërtetë një mbretëri Kroate, është një vend Kroat. Le të jetë e qartë për të gjithë, vend kroat është Boka Kotorska, deri te Ulqini, gjegjsisht në jug deri në Budvë”, tha

“Po ashtu, të mos iu them serbëve se vend kroat është Sremi, Backa dhe pjesë të Banatit,” shtoi admirali Domazet Losho./proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close