Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Të dy morëm atë çfare deshëm!


Edhe një herë të erdha
E ty nuk tu durua                                                                                   68b5fc0b8191dbdf5550015cb62a7187.300x287x1
E e shfaqe,fytyren tjetër
Të tradhëtoi instinkti
Apo të erdhi maje hunde loja e engjëllit
Nuk di të ta them
Por se kuptova
A e dije që e qëllimshëme ishte ardhja ime
Se më lodhi
Qartësia që nuk e kisha për ty
Dhe loja e rrespektit në shpinë të parasë
Edhe atëhere kur nuk kisha para
Tani unë e mora atë që dëshiroja
E nuk e meritoja
E ti e dëshiroje!

Xhelil Arifi 10/7/2015

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close