Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Minjtë e urrejnë çajin pepermint,prandaj…

Është përfolur se minjtë dhe të të tjerë brejtës të mërzitshëm nuk mund ta durojnë erën e mentes. Dhe nëse keni pirë çaj mente atëhere qeset e përdorura mos i hudhni por përdoreni për ti larguar këta brejtës.Vendosni p.sh. pranë dyerve të hyrjes,mbrenda kabineteve…

Mice-and-Peppermint

Për ta përforcuar efikasitetine këtyre qeseve,shtoni në to edhe disa pika me vaj peperminti!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close