LIBRI “MUHARREM QENA-ËNDËRRIMTARI”

Doli nga shtypi libri për aktorin, regjisorin, dramaturgun e muzikantin Muharrem Qena, me titull “Muharrem Qena-ëndërrimtari”.

Me autorë Arian Krasniqi dhe të ndjerën Arzana Kraja u botua  librit monografik, i gjithanshëm artistik, krijues e njerëzor për Muharrem Qenën.

Për botimin e librit u përkujdes shtëpia botueses  “Integra”, Kushtrim Koliqit u përkujdes për realizimin e projektit!

“Një falenderim e mirënjohje e thellë i dedikohet edhe familjes Qena për besimin e dhënë dhe mbështetjen e vazhdueshme!”, u shpreh dramaturgu dhe skenaristi, Arian Krasniqi.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close