Presidenti Meta i gëzohet shërimit të Janullatosit.Pse bre?!

Në këtë postim nga të fundit të Presidentit të vendit tonë, të lë të mendosh qartë se politika jonë është në nivele shumë të ulta, pasi gjithçka luhet për karrige dhe interesa personale.!

Jo vëtëm që nuk qeverisin si duhet por luajnë dhe një lojë të drejtpërdrejt antikombëtare.
Por çudia e madhe nuk është personi në fjalë, jemi ne “POPULLI”, që lejojmë të qeverisemi nga tradhëtar dhe të shitur, ku askush nga këta nuk punon në interesa të Kombit shqiptar.!


Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close