Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ambasadori i ri gjerman në Prishtinë i cili do të zëvendësojë Christian Heldt

Christian Heldt para pak ditësh është larguar nga Kosova pasi që ka përfunduar mandatin e tij të Ambasadorit gjerman në Prishtinë.

Heldt është larguar tejet i emocionuar nga Kosova me kujtimet më të mira, derisa ka thënë se do të kthehet këtu privatisht për të takuar miqtë e tij, meqë si pasojë e pandemisë s’ka mundur as t’i përshëndes.

E në njoftimin për largim, Heldt ka treguar se, Joern Rohde, do të jetë diplomati gjerman që do të udhëheq Ambasadën gjermane për mandatin e ardhshëm.

Ai atje ka përfunduar mandatin e tij 4 vjeçar vetëm para dy ditësh.

Rohde ka shërbyer si ambasador i Gjermanisë në Shri Lankë dhe Maldive.

Në këtë njoftim, Rohde ka treguar se e pret një rrugëtim i ri në Kosovë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close