Emisari i BE’së,Lajçak:Takimi i sotëm i rëndësishëm drejt marrëveshjes gjithëpërfshirëse

Emisari i BE’së për dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë, Miroslav Lajcak, thotë se diskutimet e sotme në Bruksel në kuadër të nivelit të ekspertëve nga Beogradi dhe Prishtina ishin një hap tepër i rëndësishëm drejt një marrëveshje gjithëpërfshirëse që normalizon raportet në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Lajçak gjithashtu ka njoftuar se puna rreth dialogut do të vazhdojë në fundin e muajit gusht.

“Takimi i sotëm Beograd-Prishtinë i nivelit të ekspertëve ishte një hap tjetër i rëndësishëm për procesin drejt arritjes së një marrëveshje gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të obligueshme për normalizim të raporteve mes Kosovës dhe Serbisë. Puna jonë do të vazhdojë në fund të gushtit”, ka shkruar ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close