Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ish drejtori i programit për UFO-t:Objekte me origjinë të paidentifikuar me të vërtetë ranë në Tokë

Mediat botërore njoftojnë se Pentagoni ka një njësi sekrete për hulumtimin e UFO-së, dhe së shpejti do të duhet të publikojë ato që ata zbuluan gjatë hulumtimit të tyre. Edhe pse ata pretenduan se programi sekret i identifikimit të UFO-ve ishte shpërndarë në vitin 2012, duket se ai thjesht u zhvendos dhe u riemërua.

Ajo që është veçanërisht interesante është se të paktën një pjesë e gjetjeve të tyre do të duhet të publikohen 180 ditë pas miratimit të ligjit për autorizimin e të dhënave të inteligjencës.

Dhe ndërsa disa të përfshirë në program shpresojnë të gjejnë prova të ekzistencës së fluturakeve hapësinore aliene për të cilën spekulohet për dekada, fokusi kryesor është akoma tek pyetja nëse është një teknologji e përparuar e forcave ushtarake rivale.

Sidoqoftë, ish drejtori i programit UFO dhe ish zyrtari i inteligjencës ushtarake Luis Elizondo konfirmoi se ai dhe disa ish-zyrtarë të tjerë shtetërorë dhe shkencëtarë të qeverisë besojnë se objekte me origjinë të paidentifikuar me të vërtetë ranë në Tokë, dhe se mbetjet e tyre u morën për analiza.

Elizondo, i cili dha dorëheqjen në 2017 pas 10 vjetësh në krye të programit UFO, beson se programi nuk do të “duhet të fshihet në hije” dhe do të “fitojë transparencë të re”.

Kujtojmë, teoritë rreth UFO-ve, të cilat deri më tani kanë rënë kryesisht në fushën e “kërkimit alternative” dhe pseudo-shkencore, morën vrull të ri dhe vëmendjen e publikut kur Pentagoni lëshoi ​​zyrtarisht disa regjistrime të takimeve të pilotëve ushtarakë amerikanë me UFO.

Dhe ato regjistrime u publikuan në vitin 2017 dhe 2018 nga kompania amerikane “To The Stars Academy of Arts & Sciences”, e cila u themelua nga një ish anëtar i grupit rock të Blink-182, Tom DeLong, përndryshe një tifoz i të ashtuquajturës teori Konspirative.

Marina amerikane konfirmoi origjinalitetin e tyre vitin e kaluar, por gjithashtu theksoi se nuk di saktësisht se çfarë lloj objektesh janë. Një zyrtar i marinës tha në atë kohë që nuk besonin se ishte një anije kozmike aliene.

Është e rëndësishme të theksohet se një UFO nuk do të thotë domosdoshmërisht një anije kozmike e huaj, por thjesht një anije kozmike natyra dhe origjina e të cilit nuk janë identifikuar – siç sugjeron emri i tyre.
Ish senatori Harry Reed gjithashtu tha se ai beson se rrëzimet e UFO-ve mund të jenë vërejtur tashmë dhe se mbetjet e atyre fluturakeve, nëse do të kapeshin, do të duhej të studioheshin.

“Pas studimit të kësaj, unë përfundova se ka raporte – disa thelbësore, disa jo – që qeveria dhe sektori privat kanë materiale të tilla në zotërimin e tyre,” shtoi Reed.

“Është jashtëzakonisht e rëndësishme që informacioni rreth zbulimit të materialeve fizike ose automjeteve të gjetura të publikohen,” theksoi ish senatori.

 

/Përgatitur nga proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close