5 gjëra që tregojnë se një marrëdhënie do të zgjasë.

Nuk është e lehtë për të qëndruar me dikë tjetër për vite me rradhë! Kur hyni në një marrëdhënie dhe jeni shumë të dashuruar, mendoni se asgjë nuk mund t’ju ndajë nga tjetri! Dhe kalon pak kohë dhe filloni dhe shihni më qartë dhe kuptoni se një marrëdhënie nuk është e gjitha dashuri dhe lule. Duhet përpjekje për të qëndruar me njëri-tjetrin, për të mbajtur dashurinë dhe për të jetuar në harmoni. Pra, ka disa shenja se marrëdhënia juaj do të zgjasë për një kohë shumë të gjatë!

1. Kaloni kohë së bashku.

Të kaloni kohë cilësore me njëri-tjetrin në jetën e përditshme nuk është e mirëqenë. Gjithkush mund të ketë detyrimet e tij, por gjithmonë vjedh kohë qoftë dhe gjatë natës për t’u ulur me partnerin e tij dhe të kalojnë kohë së bashku, të shkojnë për një shëtitje dhe të shkarkohen.

2. Shpjegoni ndienjat tuaja.

Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se është gjithë kohën në qejf. Kjo kur kalon adoleshencën nuk është dhe aq logjike. Por me mënyrën e tij secili i tregon qartë se si ndihet. Me fjalë dhe natyrisht me veprime.

3. Bëni plane.

Mund të jetë nga më të thjeshtat, të tilla si ku të shkoni me pushime verore (ndërsa është ende nëntor), deri se ku do të donit të jene së bashku pas pesë vitesh. Nuk ka rëndësi nëse këto plane bëhen realitet. Ajo që ka rëndësi është që mund të kesh me tjetrin ëndrra të përbashkëta.

4. Mbështesni njëri-tjetrin.

Eshtë e rëndësishme që të gjithë kanë zonën e tyre, “objektin” e tyre, por është e rëndësishme të mbështesim partnerin tonë dhe të tregojmë se e vlerësojmë atë dhe përpjekjet e tij.

5. Bëni surpriza.

Jo, sendet materiale nuk mund të përcaktojnë cilësinë e një marrëdhënieje. Pra, nuk keni nevojë të merrni një dhuratë të shtrenjtë për tjetrin që të jetë i befasuar. Gjëja themelore është që shpesh të ofroni “shkundje” në jetën tuaj të përditshme. Por ki kujdes, mos e tepro se katandisesh grafik.

/Kalendari Enciklopedik Shqiptar
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close